News Buzz

schrijf je HIER in voor de nieuwsBRIEF

 
 • Cultuurpenning voor Mijke Loeven

  Zondag 10 september is tijdens de opening van het nieuwe culturele seizoen 2017-2018 de Cultuurpenning uitgereikt aan onze (vertrekkende) directeur Mijke Loeven. De cultuurpenning wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon die op het gebied van cultuur een bijzondere prestatie heeft geleverd voor de stad.
   

  Mijke Loeven ontvangt de Cultuurpenning vanwege haar grote betekenis die zij de afgelopen tien jaar voor de jazz in Rotterdam heeft gehad. Zij was tot voor kort directeur bij Jazz International Rotterdam en 'bij ons', North Sea Round Town. Jaarlijks reikt het college van B&W de Cultuurpenning Rotterdam uit bij de opening van het culturele seizoen. Er is aan de Cultuurpenning een draagspeld en een bedrag van 5.000 Euro verbonden. Dit bedrag is te besteden aan een jazz- of muziekproject. Mijke Loeven, die sinds september directeur is van het BIMHUIS in Amsterdam, dankte de samenwerkingspartners in de stad en de beleidsmedewerkers cultuur in Rotterdam. Zij hoopt dat ze in Amsterdam in een soortgelijk warm bad ontvangen zal worden.
   
  De uitreiking vond plaats op 10 september in de Kunsthal na afloop van de Rotterdam Uitdagen tijdens de jaarlijkse openingsborrel. De prijzen zijn uitgereikt door wethouder Langenberg (mobiliteit, duurzaamheid en cultuur).

  fotograaf: Hielke Grootendorst
  lees meer
   
 • North Sea Jazz en Rotterdam verlengen samenwerking tot en met 2022

  North Sea Round Town heeft alweer zin in volgend jaar!

  lees meer
   
 •  
 • Mijke Loeven nieuwe directeur BIMHUIS

  North Sea Round Town is super trots op onze directeur! 

  lees meer
   
 • North Sea Retour – 20% korting op je ticket

  Combi ticket trein + bus/tram/metro in Rotterdam voor North Sea Round Town en North Sea Jazz

  lees meer
   
 •  
 
Naar boven