Edison Jazz Oeuvreprijs 2017

Geplaatst op 1 mei 2017

 

Jazzsaxofonist Joshua Redman krijgt Edison Jazz Oeuvreprijs 2017

 

De Edison Stichting kent de Oeuvreprijs Jazz 2017 toe aan de Amerikaanse jazzsaxofonist Joshua Redman. De prestigieuze prijs wordt uitgereikt op 30 juni tijdens Edison Jazz/World 2017 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Redman komt de prijs hoogstpersoonlijk in ontvangst nemen en een selectie van zijn oeuvre ten gehore brengen samen met het New Rotterdams Jazz Orchestra. Sinds vorig jaar is Edison Jazz/World een samenwerking aangegaan met Rotterdam Festivals en North Sea Round Town. Daarmee is Edison Jazz/World onderdeel van het “fringe” festival North Sea Round Town dat de twee weken voorafgaand aan het Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival plaatsvindt.

Op vrijdag 30 juni vindt Edison Jazz/World 2017 plaats in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Kaarten zijn te te bestellen via het ticketbureau van het Luxor Theater.

FACEBOOKWEBSITE

 

 

 
Naar boven