Kid Dynamite: van The Ploctones tot Samba Salad

Geplaatst op 1 mei 2017

HET GEZELLIGSTE FAMILIEFESTIVAL VAN ROTTERDAM

 

Op zondagmiddag 25 juni 2017 vindt voor de negende keer het Kid Dynamite Jazz Festival plaats op het Deliplein op Katendrecht, Rotterdam. Met trots presenteert het gratis toegankelijke familiejazzfestival dit jaar the Ploctones, Steffen Morrison, Raad van Toezicht, CaboCubaJazz, Samba Salad en MrLuca.

Het festival wordt traditiegetrouw geopend door de kinderen van The Dynamite Kids, die in aanloop naar het festival in een viertal workshops zijn klaargestoomd voor het optreden onder leiding van de Nazaten. Tot slot zijn er workshops van Tutti Timbri (muziekinstrumenten maken), LT Dans (jazz-dansen) en kun je de kleurplaat van het Jeugdcultuurfonds Rotterdam inleveren bij de info stand voor een leuke gadget. Het festival wil middels een divers, inspirerend, participatief en educatief programma kinderen en hun ouders, grootouders en verzorgers kennis laten maken met de veelzijdigheid van jazzmuziek. Een genre dat gekenmerkt wordt door vrijheid en improvisatie, grenzen verkennen en geïnspireerd willen worden door samenwerking met anderen.

Het gratis evenement Kid Dynamite Jazz Festival vindt plaats op zondagmidag 25 juni op het Deliplein op Katendrecht, Rotterdam.

 FACEBOOK | WEBSITE

 

 

 
Naar boven