Start kaartverkoop inJazz

Geplaatst op 1 mei 2017

INJAZZ OP 22 EN 23 JUNI

 
 

Op 22 en 23 juni vindt de 11e editie van inJazz plaats in Rotterdam: het grootste Nederlandse showcase- en netwerkevenement voor de jazz. Binnen- en buitenlandse professionals en liefhebbers verzamelen in Lantaren / Venster en Kantine Walhalla om nieuwe contacten te leggen, de laatste ontwikkelingen te delen én om artiesten te ontdekken. 

Het event is opgesplitst in twee onderdelen: inConference en inFestival. Beide avonden vindt het voor iedereen gratis toegankelijke inFestival plaats waarbij talentvolle (inter)nationale artiesten zich presenteren aan zowel de professionals als muziekliefhebbers.Op het vernieuwde www.injazz.nl is de kaartverkoop van de conferentie gestart. Ook worden de komende weken steeds meer programmaonderdelen onthuld. Een greep uit de lineup van 2017: Broken Brass Ensamble (foto boven), Joost Lijbaart - Under the Surface, Marzio Scholten 'Solo', Molino, The Nordanians, Quibus en Xavi Torres Trio.

InJazz vindt plaats op 22 en 23 juni in Lantaren / Venster en Kantine Walhalla.

FACEBOOK  WEBSITE

 

 
Naar boven