Showcase your talent

Geplaatst op 16 december 2017

Inschrijving inJazz nu geopend!

 

Muzikanten en componisten opgelet: de inschrijving voor de inJazz 2018 showcases is geopend! Schrijf je in en maak kans op een optreden tijdens het grootste jazz netwerkevenement van Nederland waarmee North Sea Round Town, het jaarlijkse fringe festival van North Sea Jazz, van start gaat.

inJazz biedt muzikanten en componisten de kans om zich te presenteren aan een internationaal netwerk bestaande uit recordlabels, managers, boekers, journalisten en andere belangrijke spelers uit de jazzscene. Ook worden de optredens professioneel opgenomen (inclusief rechten). Deze ontvangen de artiesten na afloop van inJazz. Een selectie wordt uitgezonden bij nationale en internationale radiostations. Buma zorgt voor een honorarium van € 250 per artiest, met een maximum van € 1.250 per groep.

Buma Cultuur organiseert in samenwerking met North Sea Round Town het jaarlijkse inJazz. Een programma met overdag inspirerende panels, workshops, presentaties, netwerksessies en ’s avonds een showcaseprogramma met zowel aankomende en talentvolle artiesten als de meer doorgewinterde artiesten. Het tweedaagse event vindt plaats op donderdag- 28 en vrijdagavond 29 juni in LantarenVenster en Kantine Walhalla in Rotterdam.

Inschrijven showcases: showcase.injazz.nl/showcase.html
Inschrijven conferentie: vanaf maart 2018, www.injazz.nl inschrijft.

 

 
Naar boven