Edison Jazz Awards

Geplaatst op 20 maart 2018

 Uitreiking Edison Jazz/World Awards 2018

 

Op 6 juli zullen oeuvreprijswinnaars Carel Kraayenhof, de Braziliaanse jazzpianiste Eliane Elias (foto) en de winnaars Fay Claassen, Yuri Honing Acoustic Quartet en New Cool Collective hier hun Edison hoogstpersoonlijk in ontvangst komen nemen. Tijdens de uitreikingen zullen naast Carel Kraayenhof ook de Nederlandse winnaars optreden. Daarna is de beurt aan de Braziliaanse jazzpianiste Eliane Elias. Zij zal een uur durend concert verzorgen samen met bassist Marc Johnson en drummer Tiago Michelin. Wie de Edison Jazzism Publieksprijs mee naar huis neemt blijft nog een verrassing. 

Vanaf 22:00 is de gratis toegankelijke jamsessie met de winnaars en Rotterdamse musici. zang: Agnes Gosling, trompet: Ellister van der Molen, sopraansaxofoon: Kika Sprangers, altsaxofoon: Jasper van Damme, tenorsaxofoon: Tom Beek, trombone: Ilja Reijngoud, gitaar: Maurice Rugebregt, piano: Juraj Stanik, contrabas: Jasper Somsen (foto), drums: Jasper van Hulten, percussie: Martin Verdonk. [foto: Maarten Laupman]

FACEBOOK  |  TWITTER  |  INSTAGRAM  |  YOUTUBE

 
Naar boven