Elaine Elias Oeuvreprijs Jazz 2018

Geplaatst op 20 april 2018

Edison-oeuvreprijs voor Braziliaanse jazzpianiste

 
De Edison Stichting kent de Oeuvreprijs Jazz 2018 toe aan de Braziliaanse jazzpianiste Eliane Elias Music. De prestigieuze prijs wordt uitgereikt op vrijdag 6 juli tijdens de uitreikingen van Edison Jazz/World 2018 als onderdeel van North Sea Round Town in LantarenVensterEliane Elias zal de prijs hoogstpersoonlijk in ontvangst komen nemen op de avond van de uitreikingen en een uur durend concert verzorgen samen met bassist Marc Johnson en drummer Tiago Michelin. Naast Elias zullen tijdens de uitreikingen ook andere winnaars hun muzikale opwachting maken én wordt de avond besloten met een unieke Edison Jamsessie. Half mei zullen de winnaars in de diverse Jazz/World categorieën bekend worden gemaakt! [Foto:Priscila Silvestre]
 

FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | YOUTUBE  

 
Naar boven