Buurtconcerten Kim Hoorweg

Geplaatst op 11 mei 2018

Kim Hoorweg trekt de wijk in

 

Drie weken voor North Sea Jazz begint, komt Rotterdam al in de stemming met North Sea Round Town, een fringe festival met meer dan 300 - merendeels gratis - concerten op ruim 100 locaties, verspreid over de hele stad. Populair onderdeel van de programmering zijn de buurtconcerten in verzorgingshuizen met live optredens in ‘de huiskamers van de wijk’ waar iedereen welkom is. Ook de waanzinnige Kim Hoorweg geeft buurtconcerten. Al op haar veertiende tekende ze bij het Amerikaanse label Verve. In de daaropvolgende jaren maakte de zangeres haar belofte-status waar met een Edison-nominatie en samenwerkingen met o.a. het Metropole Orkest, Benjamin Herman en Candy Dulfer.

WEBSITE  I  FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM

 
Naar boven