BRUUT! op de Parade

Geplaatst op 12 mei 2018

Za 6 juli komt Bruut! naar het Museumpark

 

Samen met het reizende theaterfestival programmeert North Sea Round Town dit wervelende concert op het buiten (hoofd)podium. BRUUT! weet met hun muziek iedereen te veroveren. Verwacht grommende Hammond geluiden, harde grooves en 60’s surf en rock. De heren zijn ook nog eens ‘good looking’ en door Esquire benoemd tot ‘Best Dressed Band’ in 2016. De Parade prikkelt met toneel, muziek, dans, film en beeldende kunst alle zintuigen en start de tournee in hartje centrum Rotterdam in de periode van 29 juni t/m 8 juli 2018. Let op: onder vermelding van North Sea Round Town is BRUUT! kun je het concert gratis bezoeken, toegang op vrijdag 6 julivanaf 22.45 uur (speciale actie, alleen geldig voor dit NSRT concert, voor het concert en dus niet geldig eerder op de avond!). 


En… BRUUT! is met het album Superjazz genomineerd voor de ‘Edison Jazz/World 2018 - Jazz Nationaal’. “Zoals we van deze formatie gewend zijn worden elementen als energie, virtuositeit en muzikale zeggingskracht prachtig verweven. Een duidelijke stap voorwaarts voor BRUUT! die hun eigen stijl blijven uitbouwen.” (jury, Michelle Kuypers (North Sea Jazz), Co de Kloet, Cor Bakker, Paul Bruger en meestemmend voorzitter Imme Schade van Westrum).

WEBSITE  I  FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM 

 
Naar boven