Ntjam Rosie live in concert

Geplaatst op 12 mei 2018

Ntjam Rosie nominatie Edison Jazzism Publieksprijs

 

Ntjam Rosie is genomineerd met haar album Breaking Cycles voor de Edison Jazzism Publieksprijs. Als zij de Award toegewezen krijgt zal zij ook acte de precense geven op de Edison Jazz/World Award uitreiking op vrijdag 6 juli in LantarenVenster. We duimen voor haar!

De van oorsprong Kameroense zangeres Ntjam Rosie (1983) verhuisde op haar negende naar Nederland. Na haar studie aan het conservatorium Codarts in Rotterdam en haar eerste album 'Atouba' maakte Rosie een grote stap met het jazz/soul album 'Elle' dat verscheen in 2010. Met dit album vestigde ze definitief haar naam en werd Rosie genomineerd voor de Edison Jazzism Publieksprijs 2011. In april 2012 bracht ze de live cd-dvd 'Live at Grounds' uit en in 2013 lanceerde Rosie haar studioalbum 'At the back of beyond'. Twee jaar later verscheen het door haarzelf geproduceerde album 'The One' en in maart 2017 haar EP 'Never Give Up'. We zijn nog geen jaar verder of Rosie lanceert haar nieuwe album ‘Breaking Cycles’ waarmee ze een geheel nieuwe brug bouwt van muzikale stijlen en dans. R&B, hiphop, funk, soul en jazz, you name it.

zo 8 juli, 17.00 uur, Pro Rege kerk, gratis
zo 24 juni, Kid Dynamite Festival, Deliplein, gratisWEBSITE
  I  FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM  

 
Naar boven