Spoken Woordjes

Geplaatst op 12 mei 2018

YMP song voor Sophia Kinderziekenhuis

 

Niemand anders kan zo goed de gedachten verwoorden van anderen dan YMP. Tien kids en tieners in de leeftijdscategorie van 3 t/m 18 jaar horen vandaag hun verhalen terug in ‘hun’ song, speciaal door YMP geschreven aan de hand van gesprekken die ze eerder samen gehad hebben. Wat kinderen voelen als ze opgroeien met een ziekte en wat ze hun ouders, familie, klasgenootjes en de buitenwereld willen vertellen, hoor je vandaag met een flinke portie muziek eronder. Kinderen, ouders en publiek zijn is van harte welkom in de hal van het Sophia Kinderziekenhuis. We beloven je dat het ‘bigga’ optreden wordt! Bij de song wordt ook een videoclip gemaakt. Dit is een initiatief van North Sea Round Town en Sophia Kinderziekenhuis en een start om in de toekomst nog meer mooie projecten samen te realiseren. Het live optreden is gratis toegankelijk, wo 11 juli, 15.00 - 16.00 uur, locatie: hal van het Sophia Kinderziekenhuis.

FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | YOUTUBE

 
Naar boven