Carel Kraayenhof Oeuvreprijs 2018

Geplaatst op 18 mei 2018

Carel Kraayenhof winnaar Edison World Oeuvreprijs 2018

 

Op 6 juli aanstaande zal bandoneonist Carel Kraayenhof in LantarenVenster een Edison voor zijn gehele oeuvre in ontvangst nemen. De Edison Stichting kent hem de prijs toe voor zijn enorme oeuvre en buitengewone verdiensten voor de Nederlandse muziek. Tijdens de uitreikingen van Edison Jazz/World 2018 - als onderdeel van North Sea Round Town, zal Kraayenhof samen met zijn Ensemble een aantal nummers uit zijn oeuvre ten gehore brengen! Carel Kraayenhof behoort in zijn vak tot de absolute wereldtop. Hij wordt onderscheiden door de Argentijnse overheid, hij draagt er aan bij dat de Tango wordt toegevoegd aan de UNESCO's Lists of Intangible Cultural Heritage en hij treeft op in Beijing in een uitverkochte 'Great Hall of the People'. [Foto door Casper Rila]

Kaarten en info

FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | YOUTUBE

 
Naar boven