Terugblik klankconcert in de tuin van Oogziekenhuis Rotterdam

Geplaatst op 28 mei 2018

Sanne Rambags, Joost Lijbaart en Bram Stadhouders

 

In de tuin van het ziekenhuis werd een bijzonder klankconcert gegeven, waarbij bezoekers - met en zonder visuele beperking - werden geblinddoekt om ‘als gelijkgestemden’ muziek te ervaren zonder daarbij iets te kunnen waarnemen. Lekker in de zon, in een ligstoel, weg van de drukte.... enkel omgeven door een virtuoos klankspel van Sanne Rambags, Joost Lijbaart en Bram Stadhouders. Het restaurant van het Oogziekenhuis was speciaal voor deze gelegenheid open voor een kop koffie met iets lekkers of voor een broodje.
Foto's [fotograaf: Hielke Grootendorst]
Minidoc over het klankconcert [video: Rob van Pelt]
(Her)beleef het volledige klankconcert [video: Rob van Pelt]
Blind naar muziek luisteren: "Dat wil ik iedere week wel" [artikel: AD]

 
Naar boven