Klankconcert in de tuin van Oogziekenhuis Rotterdam

Geplaatst op 28 mei 2018

Sanne Rambags, Joost Lijbaart en Bram Stadhouders

 

In de tuin van het ziekenhuis wordt een bijzonder klankconcert gegeven, waarbij bezoekers - met en zonder visuele beperking - worden geblinddoekt om ‘als gelijkgestemden’ muziek te ervaren zonder daarbij iets te kunnen waarnemen. Lekker in de zon, in een ligstoel, weg van de drukte.... enkel omgeven door een virtuoos klankspel van Sanne Rambags, Joost Lijbaart en Bram Stadhouders. Het restaurant van het Oogziekenhuis is speciaal voor deze gelegenheid open voor een kop koffie met iets lekkers of voor een broodje. [foto: Suzanne Weijers]

Luisterlink

datum: zondag 1 juli 2018
tijd: 11.00 uur
locatie: Tuin, Oogziekenhuis Rotterdam
entree: gratis, reserveren via deze link

 
Naar boven