Venture Café

Geplaatst op 7 juni 2018

North Sea Round Town connects Cultuur en Architectuur 

 

Ter gelegenheid van de Architectuurmaand zijn we te gast bij Venture Café met gelegenheidstrio Jasper van Damme, Mark Schilders en Cas Jiskoot. Daarnaast presenteert Teun de Booij van ‘Dit is Zuid’ over 'zijn stadsmakerschap' op Rotterdam Zuid, met als een van zijn avontuurlijke projecten 'Jazzfietsen op Zuid' (za 6 juli, North Sea Round Town). Venture Café richt zich op het versterken van het innovatie ecosysteem: 'Connecting innovators to make things happen'. Het signature event van Venture Café is de wekelijkse ‘Thursday gathering’ waar honderden gedreven professionals en organisaties elkaar ontmoeten. We vonden dit een mooie gelegenheid om alvast warm te lopen voor North Sea Round Town, wees welkom!

Datum: donderdag 21 juni 2018
Tijd: 17.30 en 19.30 
Locatie: Venture Café Rotterdam, Stationsplein 45, Groot Handelsgebouw Rotterdam
Entree: gratis

 

 
Naar boven