Marcellis & Darieaux

Geplaatst op 12 juni 2018

Muziek en artificial intelligence in AVL Mundo

 

Deze gloednieuwe band bestaat slechts voor de helft uit mensen. Dit is de positieve kant van Artificial Intelligence. Alleen de lusten, niet de lasten van apps; als Tinder zonder afwijzingen, aangestuurd door twee vooruitkijkende muzikanten. Speciaal voor North Sea Round Town maken zij een preview van een toekomstige installatie en presenteren zij nieuw werk dat oog en oor prikkelt. Klinkt als Stranger Things, Mac DeMarco, Radiohead & Aphex Twin. Op locatie in de bijzondere loods van Atelier van Lieshout. Gitaar en synthesisers: Dario Trapani, drums en synthesizers: Mark Schilders (foto). Met dank aan Jazz International Rotterdam.

Datum: za 7 juli
Tijd: 17.00
Locatie: AVL Mundo, Keileweg 14 (ingang poort rechts van pand Binnenveld & Schellen b.v.)
Entree: gratis

 

 
Naar boven