Stem op ons en maak Rotterdamse senioren blij met muziek

Geplaatst op 22 januari 2019

Stem op North Sea Round Town, wij zijn geselecteerd voor het ING Nederland fonds

 

Maak ons blij! We zijn met North Sea Round Town geselecteerd voor een donatie van het ING Nederland fonds. Jij kunt ons helpen het hoogste bedrag te ontvangen door te stemmen. Dat kan hier.

North Sea Round Town wil kwetsbare senioren levensvreugde geven en bijdragen aan het bestrijden van sociaal isolement door het organiseren van op maat gemaakte concerten en workshops in verzorgingshuizen. Juist voor deze groep is het belangrijk dat er een goed en passend aanbod is; want cultuur kan een intellectuele uitdaging zijn en ontspanning bieden, daar waar het juist hard nodig is. De concerten zijn gratis toegankelijk, ook voor familie, vrienden, kennissen en mensen uit de buurt. De concerten zorgen voor ontmoeting en een gezamenlijke beleving, waarbij leeftijd niet uitmaakt; een muzikaal buurtfeest! Het festival trekt met jazzartiesten van naam en faam en lokale talenten de Rotterdamse wijken, met maar liefst 25 (minimaal) concerten!

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat jaarlijks 2,5 week neerstrijkt in Rotterdam met het beste aan jazz in al zijn verschijningsvormen. Verwacht een merendeels gratis, afwisselend programma met blues, soul, funk, hiphop, pop en improvisatie. Met op meer dan 125 locaties ruim 350 concerten. Op onverwachte plekken, pop-up’s en op de grote jazz-podia van Rotterdam.

Stem op ons: www.helpnederlandvooruit.nl/doel/north-sea-round-town-stichting-riff
Meer informatie over het ING Nederland fonds: ing.nl/nederlandfonds


 
Naar boven