Early bird tickets Jazzschip t/m 28 maart

Geplaatst op 22 januari 2019

Koop nu Early Bird tickets voor de 3e editie van het Jazzschip op 29 juni. Met Ronkende scheepsmotoren en swingende klanken meedeinen op de stroming van de Maas!

 

Het Jazzschip beleeft alweer haar 3e editie in 2019, vanwege het grote succes varen we dit jaar uit met een nog groter schip dan vorig jaar, opnieuw van de Spido, en een vol programma. Geniet in hartje zomer van de mooiste jazz terwijl je je laat meevoeren op het deinende water van de rivier!

Wat kun je verwachten?
 Het JazzSchip vaart een kleine tour door de Rotterdamse haven met een aantal bestemmingen in het vooruitzicht. Het programma omvat de best bewaarde geheimen in de jazz en voert je langs de eveneens de ‘best kept secret’ locaties in en rondom de Rotterdamse haven. We beloven je dat de scheepsmotoren op volle toeren ronken gestuwd door de swingende klanken van live muziek en een dj. De artiesten worden na 1 april bekendgemaakt, maar we verklappen vast dat de muzikanten van CaboCubaJazz ft. Poliana Vieira aan boord stappen van Het Jazzschip!

Tot 28 maart is er een early bird korting en betaal je slechts 29,50 i.p.v  35. Wees er snel bij, Het Jazzschip is geliefd bij het publiek! 

Voorgaande edities werd het publiek muzikaal meegevoerd door onder andere: Phillipp Rüttgers (North Sea Jazz Compositieopdracht’18), Thomas Pol (Pack Project ‘18), Nora Fisher & Tony Roe, Anton Goudsmit (Goin’ Wes), Han Bennink, Joris Roelofs, Jorrit Westerhof en Bruut! 

Het jazzfenomeen 'Het Jazzschip' is ontstaan in 2017, naar een idee van Frank Bolder (North Sea Jazz Festival, LantarenVenster, Rotterdam) en Frank van Berkel (Bimhuis, Amsterdam). Van Berkel programmeert het Jazzschip, aansluitend programmeert Bolder het avondconcert in de Grote Zaal van LantarenVenster dat gratis toegankelijk is met het Jazzschip-ticket.

datum: 29 juni, tijd: 15:30 t/m 20.30, Early Bird tickets: €29,50 t/m 28 maart 2019, normale prijs €35,00, eten en drinken is aan boord te verkrijgen. Vertrek vanaf de kade bij LantarenVenster aan de terraszijde.

Het Jazzschip is een programma van North Sea Round Town, met speciale dank aan onze partners: de Spido, Bimhuis en LantarenVenster.

EARLY BIRDS TICKETS


 

 
Naar boven