North Sea Round Town met Klankconcert op Museumnacht010

Geplaatst op 6 februari 2019

Bevestigd! North Sea Round Town programmeert tijdens de Museumnacht010 in Het Oogziekenhuis een oorstrelend ensemble

 

In het restaurant van Het Oogziekenhuis Rotterdam wordt op zaterdag 2 maart tijdens de Museumnacht010 een bijzonder klankconcert gegeven als voorproefje op het klankconcert in de Laurenskerk tijdens North North Sea Round Town, het fringe festival van North Sea Jazz dat dit jaar plaatsvindt van 27 juni t/m 14 juli. Lees hier meer over het klankconcert in de Laurenskerk.

Bezoekers met en zonder visuele beperking worden geblinddoekt om vervolgens in een ontspannen ambiance ‘als gelijkgestemden’ het virtuose klankspel van Under the Surface te ervaren, zonder daarbij iets te kunnen zien. Let op: na aanvang is het niet mogelijk om in en uit te lopen. Drums en percussie: Joost Lijbaart, vocals: Sanne Rambags, gitaar en synthesizer: Bram Stadhouders

Za 2 maart,
20:00 - 01:00 uur, tickets: hier verkrijgbaar
[foto: Hielke Grootendorst]

 
Naar boven