Benjamin Hermans Bughouse

Geplaatst op 5 maart 2019

Benjamin Herman brengt nieuw jazzpunkproject naar North Sea Round Town

 

Dit jaar viert de Nederlandse jazzsaxofonist Benjamin Herman zijn vijftigste verjaardag met de release van meerdere albums. Eén daarvan is Bughouse. Met dit project brengt Herman twee van zijn langgekoesterde liefdes – jazz en punk – op verbazingwekkende, aanstekelijke wijze samen.

Een ontmoeting met slagwerker Olav van den Berg (Lärm, The Marxbros) zorgde voor het juiste initiatief, waarna gitarist Reinier Baas en bassist Peter Beskens ingewijd werden. Waarom dit gezelschap kiest voor de naam Bughouse, is eigenlijk best vanzelfsprekend: net als een zwerm insecten vliegen deze muzikaten alle kanten op, maar dan binnen composities van rond de twee minuten. Met andere woorden: vrijheid en bevlogenheid in korte, goed gemikte salvo's.

Datum en tijd: 11 juli 20.00 - 23.00
Prijs: € 8.50, koop hier je tickets

Rotown
Nieuwe Binnenweg 19

3014 GB Rotterdam

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM

 

 
Naar boven