Nieuwe namen NN North Sea Jazz Festival

Geplaatst op 5 maart 2019

Met gepaste trots maak NN North Sea Jazz Festival 36 nieuwe namen bekend

 

Zo maakt op vrijdag 12 juli meervoudig Grammy-winnares Anita Baker haar debuut op het festival in het kader van haar afscheidstournee. Ook presenteert José James die dag samen met het Noordpool Orkest zijn Bill Withers-project ‘Lean On Me’ en viert Tower of Power haar vijftigjarig jubileum. Op zaterdag zijn onder meer Macy Gray en Kenny Wayne Shepherd aan het programma toegevoegd en zondag worden Daryl Hall & John Oates en Jacob Collier verwacht. Chick Corea voert met zijn nieuwe latin achtmansformatie zijn legendarische album ‘My Spanish Heart’ uit.

Meer nieuwe namen voor vrijdag: Ben Wendel Seasons Band, Dobet Gnahoré, James Brandon Lewis Quintet, Makaya McCraven + special guests en Melissa Aldana Quartet.

Bevestigd voor zaterdag: Arild Andersen Trio: In-House Science, Houston Person, Joey Baron Bram de Looze Robin Verheyen ‘MixMonk’, Kenny Wayne Shepherd, Larry Goldings - Peter Bernstein - Bill Stewart, Mahalia, Mokoomba, Ranky Tanky, Shake Stew, Sly5thAve, Tank and the Bangas.

Op zondag toegevoegd: Arp Frique & Family, Dafnis Prieto Big Band featuring the Aarhus Jazz Orchestra, Fleurine & Boys from Brazil, Henry Threadgill’s Zooid, Jungle by Night, Maisha, Mayra Andrade, Poppy Ajudha, Stefon Harris & Blackout, The Baylor Project.

North Sea Jazz Festival - 12, 13 en 14 juli 2019

Foto: Nubya Garcia door Eric van Nieuwland

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM

 
Naar boven