Cubaanse en Kaapverdiaanse sferen aan boord van Het Jazzschip

Geplaatst op 14 maart 2019

CaboCubaJazz zorgt voor de meest gezellige en dansbare muziek!

 
Goed nieuws! Vanaf 1 april maken we het gehele programma van Het Jazzschip bekend! We verklappen er alvast eentje..

Op 29 juni stappen de wereldse muzikanten van CaboCubaJazz & Pablo Martinez ft. Poliana Vieira aan boord van Het Jazzschip om de meest gezellige en dansbare muziek te verzorgen!
Nils Fischer, een van Europa’s beste percussionisten, en de fantastische pianist Carlos Matos, hebben een geweldige groep muzikanten bijeengebracht. Senegalese beats, Kaapverdisch ritme en Cubaanse swingende geluiden komen samen tot prachtige dansbare melodieën en improvisaties. En dit op een boot, daar wil je toch bij zijn!

Early Birds zijn te koop tot 28 maart, en… iedereen die een tot die tijd een ticket koopt doet automatisch mee aan de winactie, waarbij je een borrelarrangement (denk aan wijn en heerlijke hapjes) op Het Jazzschip kunt winnen t.w.v. €25. Snel zijn dus!

Datum: 29 juni
Tijd: 15:30 - 20:30
Ticketlink

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM

 
Naar boven