Jazzfietsen op Zuid is terug!

Geplaatst op 27 maart 2019

Met City Safari op ontdekkingsreis naar Rotterdam Zuid

 

City Safari en North Sea Round Town nemen je mee op ontdekkingsreis door Rotterdam Zuid. Bach in Boksschool I Believe met Joachim Eijlander en Heather Ware. Beats en Bubbles met Elvis Hi-man en Javi Herrero Cámara in Paviljoen aan het Water. Een Klankconcert in de Kocatepe Moskee met Under the Surface. Al fietsend gaan wij op zoek naar de schatten van Zuid. En die veranderen steeds, want Zuid is nog lang niet af. Het ritme van de heipalen en het verlangen naar de geboortegrond vormen een grote inspiratie voor zes bijzondere locatieconcerten.

We verzamelen op zondag 7 juli om 10:00 uur bij LantarenVenster, je bent om 18:00 uur weer terug. Je hebt een eigen fiets nodig (tip: OV-fietsen zijn ook af te halen op de Wilhelminapier). Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Voor de lunch wordt gezorgd. Wil je vooraf ontbijten? Koop dan een Jazzfietsen + ontbijtkaartje. Het ontbijt staat klaar in LantarenVenster om 9:00 uur.

 
Naar boven