Muziek achter de voordeur van de onbekende ander

Geplaatst op 27 maart 2019

City Safari en North Sea Round Town slaan de handen in een voor Jazzfietsen op de Noord-oever

 

Elke dag start in Theater Rotterdam met een heerlijk jazzconcert verzorgt door Jazzy Nights at TR Schouwburg and Floor. Op vrijdag 12 juli speelt het Robert Koemans Trio, op zaterdag 13 juli Jason Weaver met het Sander Smeets Trio en op zondag 14 juli speelt Anton Goudsmit met Sean Fasciani.

Daarna verspreidt de groep zich over verschillende delen van de stad waar zij hun eigen unieke ontmoetingen hebben. Je maakt bijvoorbeeld kennis met de Afrikaanse verhalenverteller BaBa Opo Adebisi, die samen met de Duitse accordeoniste en violiste Mareike Ziegler een voorstelling over tweelingen speelt. Of je bezoekt Khalids Gym van oud-wereldkampioen Khalid Chennouf waar cellist en Bachvirtuoos Joachim Eijlander met danseres Heather Ware de boxring instapt voor Bachs Violoncello Solo. Of je ziet een uitdagende ontmoeting tussen een muzikant en de streetdancers van Reshmay Marjorie in dansschool MovesRotterdam. En je bezoekt Museum het Trapgat, een vioolbouwer, een Iraanse kunstenaar, Stanvaste Radio.nl, een Syrische vluchteling of andere interessante Rotterdammers voor een muzikale ontmoeting.

We sluiten de dag af met het optreden van een spoken word artist in Podium Grounds en een drankje.

Wanneer: vr 12, za 13, zo 14 juli 13.00 - 18.00 uur
Start: Theater Rotterdam, Schouwburgplein 25
Kaartprijs: €35
Kaartverkoop: klik
hier

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM


[Promovideo City Safari door Rob van Pelt]

 
Naar boven