De eerste nieuwsbrief is uit! Jazz Buzz #1

Geplaatst op 2 april 2019

North Sea Round Town als muzikale gids door de Maasstad

 

De eerste nieuwsbrief van North Sea Round Town 2019 is eruit! In deze Jazz Buzz staat North Sea Round Town als muzikale gids door Rotterdam centraal. Zo lees je onder andere over Het Jazzschip, waarbij je je met ronkende scheepsmotoren en swingende klanken laat meevoeren op de stroming van de Maas; de Jazz Night Express, de nachttrein met drie jazzpodia, een restaurant en een leesclub; Jazzsafari, waarbij je live muziek meemaakt bij de onbekende ander en over een uniek klankconcert van Under the Surface in de Laurenskerk.

Het programma van North Sea Round Town is zich al snel aan het vullen en is te zien op onze website. Op de hoogte blijven van de nieuwste programma's? Schrijf je dan 
hier in voor de nieuwsbrief.

Jazz Buzz #1
Programma

[Foto: Ntjam Rosie, onderdeel van Jazz Night Express]

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM 

 
Naar boven