Eerste namen inJazz bekend

Geplaatst op 5 april 2019

Sabrina Starke, Göksel Yilmaz Ensemble en Son Swagga te zien op de Kop van Zuid

 

De eerste 20 Nederlandse acts van inJazz zijn bekend! In totaal zullen ruim 40 (inter)nationale bands optreden. Het gratis toegankelijke festivalprogramma van inJazz vindt plaats op 27 en 28 juni 2019 vanaf 20.00 en vormt de officiële opening van North Sea Round Town. De podia vind je in FoodhallenKantine WalhallaLantarenVenster en Room Mate Bruno (PakhuisMeesteren).

Op de Kop van Zuid en Katendrecht zijn te zien: Sabrina Starke, Teus Nobel | Liberty Group, Göksel Yilmaz Ensemble, Nizar Rohana Trio, Daahoud Salim Quintet, Gerri Jäger Double Duo, Mo van der Does Quartet, ODELION (XL), Agnes Gosling 4tet, SWART., Son Swagga, Doppler Trio, Jeroen van Vliet Moon Trio, Twists, Half Easy Trio, Guy Salamon Group, Wietse Voermans Quintet, Matteo Myderwyk, Mudita, Myrthe van de Weetering ft. Tony Roe, Thomas Pol, Jamie Peet & Mark Nieuwenhuis.

Het festivalprogramma van inJazz bestaat uit drie onderdelen. ‘Dutch inJazz’ staat voor de 20 geselecteerde Nederlandse bands. Met ‘Next Generation Jazz’ presenteert inJazz getalenteerde masterstudenten van Nederlandse conservatoria, aangedragen door hun school. Internationale acts komen terug onder de noemer ‘Europe inJazz’.

Op vrijdag 28 juni organiseert inJazz haar conferentieprogramma in LantarenVenster. Muzikanten, bookers, managers, programmeurs en andere (inter)nationale professionals verzamelen zich om een dag lang kennis uit te wisselen en elkaar (beter) te leren kennen. Tijdens de diverse panels, presentaties en netwerkmomenten komen ontwikkelingen binnen de jazzscene aan bod. Voor de conferentie is een registratie verplicht.

Meer info

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM 

 
Naar boven