Swingen met Kid Dynamite tijdens het eerste weekend van North Sea Round Town

Geplaatst op 6 april 2019

Een festival met heerijke jazz, blues, soul en funk voor het hele gezin

 

Op zondagmiddag 30 juni 2019 vindt voor de elfde keer het Kid Dynamite Jazz Festival plaats. Een festival met heerlijke jazz, blues, soul en funk. Het festival vindt plaats op het bekende Deliplein, waar de liefde tussen Rotterdam en Jazz in de jaren 40 geboren is. Naast een hoofdpodium is er ook een kinderpodium, met feestelijke bandjes en workshops zoals muziekinstrumenten maken. Kom swingen met het hele gezin!

Dynamite Stage
Ruben Hein met Het Nationaal Jeugd Orkest, Lwela Kaswule, The Dynamite Kids & Ronald Snijders en Power to the Pipo.

Kid's Stage
So What Kids Jazz, de kleine Louis en Later als je GROOT Band.

Op zaterdagavond 29 juni, de avond voor het Kid Dynamite Jazz Festival, presenteert Jazz International Rotterdam 'Kid Dynamite at Night'. Bij ondergaande zon, met een wijntje in de hand, kun je genieten van een openluchtconcert van Ronald Kool & Codarts Jazz.

Meer informatie 

[Foto: Eric van Nieuwland] 

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM  

 
Naar boven