Namen van het Jazzschip bekend!

Geplaatst op 9 april 2019

Derde editie van het Jazzschip met Benjamin Herman, Gerri Jäger's STUG Trio en meer 

 

Het Jazzschip beleeft alweer haar 3e editie in 2019, vanwege het grote succes varen we dit jaar uit met een nog groter schip, opnieuw van de Spido Rotterdam, en met een vol programma.

Zodra iedereen is aangemonsterd gooien de matrozen de trossen los! De timbales ratelen, de conga’s fleppen, de band telt af en een mix van CaboCubaJazz is de maat. Al swingend gaat het roer om, stroomopwaarts richting oude havenkrochten voor een eerste stop. We ontdekken een speciale muzikale creatie met straatculturen in een oude loods, waarna er weer ingescheept wordt voor het vervolg. De zwoele stem van Poliana Vieira voert ons swingend de Maas af. Met een kroketje in de hand, de zon vol op de boeg. Het schip strandt in een kolonie met macabere sculpturen, in een silo muzikaal verklankt door STUG trio. Dan is het tijd om de diesels te laten ronken. Met de wind in de rug en een glas in de hand, vol gas vooruit. Het supernieuwe Benjamin Herman's Hammond Hubbaloo stuwt ons richting thuishaven. Alle hens aan dek! JazzSchip ahoy!

En voor wie er geen genoeg van kan krijgen is er dezelfde dag om 21.00 uur in LantarenVenster 1 het concert van Mart'nália dat je met het ticket van Het Jazzschip gratis kunt bezoeken, wel even reserveren via de kassa van LantarenVenster!

Line-up:
CaboCubaJazz ft. Poliana Vieira
Pink Oculus met Alexander van Popta en Jamie Peet
Gerri Jäger's STUG trio ft. Joachim Badenhorst en Raphael Vanoli
Benjamin Herman's Hammond Hullabaloo
DJ Eddy Geerts

Het Jazzschip is een programma van North Sea Round Town i.s.m. Spido Rotterdam en LantarenVenster.
Programma: Frank van Berkel (Bimhuis), productie: Casper Houtman, concept: Frank van Berkel en Frank Bolder (North Sea Jazz).

Ticketlink en informatie 

Datum: 29 juni
Tijd: 15.30 - 20.30
Prijs: €35 excl. €1,50 transactiekosten

Aankomst en vertrek: Wilhelminapier, het terras van LantarenVenster

Foto: Benjamin Herman, door Jonathan Herman

Foto: CaboCubaJazz, door Andy Ruiz

Foto: Pink Oculus, door Jesaja Hizkia

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM  

 
Naar boven