Kick-off van Buurtconcerten met Jules Deelder

Geplaatst op 19 april 2019

Feestelijke opening van de reeks Buurtconcerten van North Sea Round Town

 

Op 27 juni openen we de reeks Buurtconcerten met een feestelijke kick-off waar alle bands aanwezig zullen zijn en de leukste optredens zullen verzorgen. We hebben vandaag maar liefst vier topbands: Jules Deelder en Boris Van der Lek, Marmelade, Pierre et Les Optimistes en Trio Brock met het orkest van Carlo Baleman. De optredens worden ook nog eens aangevuld met de twee jonge danstalenten Julia Zuurbier en Youri Jongenelen van Pop-Up Dance en de dansers van Stijldansen Op Z’n Rotterdams: Cor Dries en partner! Voorafgaand aan het concert kan worden aangeschoven voor een heerlijke maaltijd van de African Queens, de keukenkoninginnen van de Afrikaanderwijk. Kom naar Verzamelgebouw ‘t Klooster, want deze wil je echt niet missen! De Buurtconcerten zijn een speciaal onderdeel van de programmering, waar North Sea Round Town erg trots op is: live optredens in verzorgingshuizen en Huizen van de Wijk, waar iedereen welkom is! Dit jaar hebben de we de eerste prijs gewonnen van het ING Nederland Fonds en pakken dan ook extra uit.

Inloop: 16.00 uur
Maaltijd van de African Queens: 16.30 uur
Muziek: 17:00 - 19:30

Bekijk hier het volledige programma.

Daarna kunnen we met z'n allen door naar het gratis showcasefestival inJazz op Katendrecht en de Kop van Zuid. 

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM 

 
Naar boven