Programma Rotterdamse Dakendagen bekend

Geplaatst op 30 april 2019

Bezoek op 31 mei het bijzondere klankconcert van Under the Surface op het dak van de parkeergarage van de Bijenkorf.

 

Tijdens de Rotterdamse Dakendagen komt North Sea Round Town alvast in de stemming met een bijzonder klankconcert van Under the Surface, op het dak van de parkeergarage van de Bijenkorf. Het publiek wordt geblinddoekt om zo ‘als gelijkgestemden’ het live concert te ervaren, enkel en alleen omgeven door het virtuoze klankenspel van Under the Surface en de omringende geluiden van de stad, zonder daarbij iets te kunnen waarnemen.

Datum vrijdag 31 mei
Locatie Q-Park Bijenkorf Parkeergarage, 
Aert van Nesstraat 16, Rotterdam
Deur open 30 minuten voor aanvang
Start 19:30 en 20:45
Duur ca. 45 minuten
 7,50
Let op: Dit dak is rolstoeltoegankelijk
Tickets zijn hier te koop

Under the Surface

Joost Lijbaart, Bram Stadhouders en Sanne Rambags zoeken én onderzoeken samen de ruimte en de stilte door middel van improvisatie. Hun unieke muzikale taal hebben ze tot in de verste uithoeken van de wereld met hun publiek kunnen delen. Van Mali tot Mexico, Noorwegen tot India, van Bolivia tot Libanon. Het trio heeft onlangs hun nieuwste, volledig geïmproviseerde live-album Trinity uitgebracht, dat de luisteraar uitnodigt om de dialoog met zichzelf aan te gaan. Trinity neemt je mee naar een verborgen wereld van tederheid, woede, veiligheid, vreugde, eenzaamheid, rust en verdriet. Trinity gaat over jezelf durven zijn, in je eigen kracht staan en dit communiceren naar anderen.

Het concert op 31 mei is een voorproeve op het live klankconcert van Under The Surface tijdens North Sea Round Town op 13 juli in de Laurenskerk, waar plaats wordt geboden aan 500 bezoekers die geblinddoekt in een bijzondere kerkelijke setting met 500 comfortabele strandstoelen een live improvisatie ervaren. Daarbij worden tevens de drie orgels van de Laurenskerk in het improvisatiespel bespeeld. 

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM

 
Naar boven