My Breath My Music te gast bij Langs de Lijn En Omstreken

Geplaatst op 23 mei 2019

Het bewijs dat muziek maken geen grenzen kent

 

Muziek speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van een mens, zowel cognitief, sociaal als emotioneel. Vooral zelf muziek maken is een groot feest. Maar wat nu als je door een handicap geen instrument kunt bespelen? Stichting My Breath My Music biedt mensen met een zware lichamelijke handicap de mogelijkheid zelf muziek te maken. Oprichter Ruud van der Wel kreeg onlangs een lintje voor zijn bijzondere werk en was deze week samen met Karin van Dijk, die door het uitgevonden instrument van Ruud muziek kan maken, te gast bij Langs de Lijn En OmstrekenBeluister hier het volledige radiofragment.

Niemand minder dan ambassadrice Candy Dulfer zal met vijf Rotterdamse artiesten een workshop begeleiden, om vervolgens samen met Trio Brock een geweldig Buurtconcert tijdens North Sea Round Town neer te zetten. My Breath My Music laat zo zien dat muziek maken geen grenzen kent.

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM

 
Naar boven