Het Jazzschip, terugblik 2019

Geplaatst op 19 juli 2019

Met ritmisch klanken meedeinen op de stroming van de Maas

 

Het Jazzschip beleefde alweer haar 3e editie in 2019, vanwege het grote succes voerden we dit jaar uit met een nog groter schip, opnieuw van de Spido Rotterdam, en een vol programma met: CaboCubaJazz & Pablo Martinez, Alexander van Popta, Pink Oculus & Jamie Peet, CaboCubaJazz & Poliana Vieira, Gerri Jäger's STUG trio, Benjamin Hermans Hammond Hullabaloo

Het Jazzschip was een programma van North Sea Round Town i.s.m. Spido Rotterdam en LantarenVenster. Programma: Frank van Berkel (Bimhuis), productie: Casper Houtman, concept: Frank van Berkel en Frank Bolder (North Sea Jazz).

Foto's: Eric van Nieuwland
Video: Rob van Pelt

FACEBOOK  I  TWITTER  I   INSTAGRAM  I   SPOTIFY

 
Naar boven