Een nieuwe datum voor Het Jazzschip

Geplaatst op 2 mei 2020

Het Jazzschip vaart op zaterdag 26 juni 2021

 

Het Jazzschip, een vast onderdeel North Sea Round Town, heeft een nieuwe datum. Het schip vaart niet op zaterdag 27 juni 2020, maar op zaterdag 26 juni 2021. Eerder gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, kaartkopers hebben reeds een bericht ontvangen vanuit LantarenVenster.

Geniet van de beste jazz, terwijl je je laat meevoeren op het deinende water van de Maas. Met een muzikale jazz-tour door de Rotterdamse haven én avontuurlijke bestemmingen in het vooruitzicht ontdek je de best bewaarde geheimen in de Nederlandse jazz.


Het Jazzschip is een programma van North Sea Round Town i.s.m. LantarenVenster en Spido Rotterdam.


Het Jazzschip 2019, CaboCubaJazz & Poliana Vieira | Foto's: Eric van Nieuwland | Het Jazzschip 2019

 
Naar boven