Een beetje liefde voor de stad!

Geplaatst op 13 juni 2020

Jazz op de Stoep bezoekt Rotterdamse tehuizen

 

Ondanks COVID-19 hebben we tóch een manier gevonden om verzorgingshuizen en Huizen van de Wijk te bezoeken. Juist nu ze geïsoleerd zijn, komen wij graag naar ouderen en het zorgpersoneel toe en geven concerten bij hen op de stoep, in de tuin of op het binnenplein. Voor deze editie stelde saxofonist Keimpe de Jong een band samen van Rotterdamse jazzmusici: Sven Happel (bas), Arend Niks (drums), Andreas Suntrop (gitaar), Efe Erdem (trombone) en Isabella Scholte (zang). De optredens worden aangekleed met danstalenten Lucas Schilperoort en Veronique Post. Met speciale dank aan Sena, Rotterdam Festivals en de Gemeente Rotterdam. 

do 25 juni t/m 12 juli, 15 concerten in de wijk. 
Om ieders veiligheid te garanderen kunnen we helaas geen publiek van buitenaf ontvangen.

Video Buurtconcerten 2019 (de indoor-equivalent van Jazz op de Stoep) door Rob van Pelt. Foto: Hielke Grootendorst

 
Naar boven