Het Klankconcert is COVID-proof!

Geplaatst op 26 augustus 2020

Lees hier onze maatregelen door

 

Het Klankconcert zal een veilig evenement zijn voor iedereen. Op basis van de reserveringen maken we een opstelling van eentjes en tweetjes, zodat verschillende huishoudens op tenminste 1,5 meter afstand van elkaar kunnen zitten. De maximale capaciteit ligt op 100 personen, waardoor deze afstand gemakkelijk te waarborgen is.

Voor de in- en uitloop nemen we de tijd. De uitloop zal via meerdere deuren gaan, zodat iedereen voldoende ruimte heeft om de kerk rustig te verlaten.

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel. Vanzelfsprekend verzoeken we je bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Ook als iemand uit jouw huishouden verschijnselen van verkoudheid of griep vertoont, willen we vragen in zelfisolatie te gaan. 

Heb je een reservering gemaakt, maar plots last van ziekteverschijnselen of een positieve coronatest teruggekregen? Je kan je gemakkelijk afmelden door een mailtje te sturen naar marketing@northsearoundtown.nl.

 
Naar boven