Ter nagedachtenis aan onze lieve Mick

Geplaatst op 17 september 2020

'Wat blijft dat blijft wat blijft dat blijft'

 

Op zondagochtend 13 september is 'onze' lieve Mick Pauwe overleden. Samen met Keimpe de Jong en Arend Niks ontfermde Mick zich over de Buurtconcerten van North Sea Round Town, een concertreeks langs de verzorgingshuizen, Huizen van de Wijk en het verengingsleven in de wijken van Rotterdam. Dankzij haar heeft dit programma zich wijd over de stad kunnen verspreiden en zijn duizenden Rotterdammers afgelopen jaren blij gemaakt met live jazzmuziek. Het is ondenkbaar dat Mick niet meer bij ons is, we zijn intens verdrietig en we missen haar.
  
'Wat komt dat komt wat komt dat komt' is de tekst waarmee ze ons achterlaat, zelf houden wij vast aan 'Wat blijft dat blijft wat blijft dat blijft'.

Lieve Mick, ter nagedachtenis aan jou en lieve persoonlijkheid blijft ons hart een sprongetje maken, blijven we met heel veel liefde en heel veel speelplezier aan je denken en 
blijf je deel uitmaken van ons festival; door de aanstekelijke inspiratie en positieve energie die je ons altijd trouw hebt gegeven, hebben wij jou in ons hart gesloten.

Sterkte gewenst en troost voor de geliefde, familie en naasten van lieve Mick; Lita, Corinne, Mark, Arlene, Silvian, Elia, Arend, Roos en een ieder die verdrietig is over het verlies van 'onze' Mick.

Namens de organisatie; bestuur, team, alle free lancers, coordinatoren van de buurtlocaties, musici en alle betrokkenen die jou hebben mogen ontmoeten en leren kennen en zijn bevangen door jouw bijzondere persoonlijkheid.

Michelle Wilderom, Directeur North Sea Round Town

Doneren aan een goed doel ter ere van Mick
Mick haar streven was elke dag een bijdrage leveren aan een mooiere, gezondere planeet voor zowel mens als dier. In plaats van geld te besteden aan kaarten en bloemen zou Mick het fijn vinden als je dat geld wilt doneren aan een door haar gekozen goed doel. Ze at zelf het liefst veganistisch, plantte zo veel mogelijk bloemen voor de bijen, gebruikte zo min mogelijk plastik enzo meer enzo meer. En: ze gaf ruimte aan iedereen om het op zijn/haar eigen manier te doen. Ze drong haar mening nooit op en was altijd flexibel. Doneren kan hier tot en met 02.10.2020, je bepaalt zelf hoe veel en alles is welkom. Haar manier van leven willen haar naasten eren door het totaalbedrag wat op 2 oktober 2020 is gedoneerd uit haar naam inzetten onder de hoede van enjoycleaningup

*Den Haag, 15 september 1966 + Vlaardingen, 13 september 2020

foto Buurtconcerten: Maarten Laupman, portretfoto startpagina: Monique Baan  

 
Naar boven