Terugkijken: de nationale winnaars van Edison Jazz/World 2020

Geplaatst op 4 december 2020

Interviews en optredens van Nederlands beste jazzmusici in jouw huiskamer 

 

Kijk en luister nu naar de prachtige uitzending ter ere van de winnaars van Edison Jazz/World 2020. Op vrijdag 4 december werd de show live gestreamd vanuit Studio 2, de oudste radiostudio van Nederland. Tijdens de uitzending werden de nationale winnaars geïnterviewd door presentator Wilfried de Jong. Daarnaast geniet je natuurlijk van muzikale intermezzo's, verzorgd door de eregasten van de avond. Verwacht verschijningen van o.a. Eric Vloeimans, Dennis van Aarssen, Maria Mendes, Teus Nobel en Barrelhouse. Via het YouTube-venster hieronder kun de uitzending gratis terugkijken. Bij een afspeelfout kijk je via deze link.

Heb je nog niet meegekregen wie alle winnaars van de prestigieuze muziekprijzen zijn? Neem dan hier een kijkje. 

Omgslagfoto: Artwork livestream Edison World/Jazz 2020

 
Naar boven