Een vernieuwde Jazz Night Express in 2021

Geplaatst op 14 december 2020

Rondreis met meerdere tussenstops

 
 

Wegens de welbekende spelbreker kon de Jazz Night Express in 2020 niet afreizen naar Berlijn. Voor het aankomende jaar is de organisatie achter de trip in de authentieke nachttrein gelukkig niet met de pakken neer gaan zitten. Om het evenement de meeste kans van doorgang te bieden in 2021, zal het een en ander aangepast worden in het programma.

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli kun je genieten van een culturele rondreis door Nederland en Duitsland. Activiteiten en concerten zullen plaatsvinden op tussenstops onderweg, waardoor het samenkomen van reizigers in de trein minder intensief zal zijn. Hierdoor zal een aantal nieuwe bestemmingen worden toegevoegd aan het programma, wat de Jazz Night Express tot een heuse rondreis maakt. Het vernieuwde concept wordt de komende periode verder uitgewerkt. Om niks te missen houd je een oogje op onze website of socials.

Video: OPEN Rotterdam FESTIVAL TV

Omslagfoto: Ntjam Rosie, Jazz Night Express door Joke Schot

 
Naar boven