steun ons

sluit u aan bij north sea round town

Ontdek de jazz van nu, ontdek de stad Rotterdam, ontdek gerenommeerde musici. Investeer in jong toptalent en maatschappelijke projecten. Steun het fringe festival, geniet vooral, en laat dankzij uw steun zo veel mogelijk anderen meegenieten.


North Sea Kids, foto: Maarten Laupman

voor bedrijven:
 
Word partner van North Sea Round Town
maatschappelijke betrokkenheid

North Sea Round Town is de ideale plaats voor de positionering en versterking van het bedrijfsimago, voor het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het creëren van een platform voor relatiemarketing. Een partnership met het fringe festival is dé manier om uw naams- en merkbekendheid uit te breiden, uw marketing- en salesdoelstellingen te realiseren en uw 'company pride' te versterken. Wij denken graag met u mee.  

North Sea Round Town is het jaarlijkse fringe festival van North Sea Jazz en een belangrijke speler voor de Nederlandse jazz en daarbuiten. De samenbundeling van krachten van onze programmeurs, de partners, de locaties in de stad en North Sea Jazz, maakt het fringe festival tot het meest laagdrempelige en tegelijkertijd prestigieuze jazzfestival van Nederland.

De zomer in Rotterdam is dé plek waar u de veelzijdigheid ervan van heel dichtbij kunt beleven. Van inspirerende locatieconcerten in de periferie tot de grotere jazzpodia in de stad; van maatschappelijke projecten tot gerenommeerde namen en nieuw toptalent; van de Jazz/Edisons Award tot een muzikale route in het openbaar vervoer; van workshops voor de kleinste muziekliefhebbers tot een podium in de hal van Rotterdam Centraal Station.

North Sea Round Town staat voor (inter)nationale top, jong talent en lokale helden, jamsessies, nieuwe composities, verstilling en nieuwe invloeden maar ook mainstream. Geïnspireerd op jazz, soul, funk, hiphop, impro, r&b, pop en avontuurlijke cross overs.

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden af te tasten voor een partnership met North Sea Round Town? Neem contact op met Michelle Wilderom, directeur Strategie en publieksontwikkeling, via 06 81417079 of stuur een email naar michelle@northsearoundtown.nl.


Coely, BIRD, foto: Eric van Nieuwland

VOOR PARTICULIEREN:
INVESTEER IN DE TOEKOMST
STEUN JONG TOPTALENT 

Uw steun helpt North Sea Round Town om jonge toptalenten een presentatieplek te bieden binnen het fringe festival, een professioneel netwerk aan te reiken en publieksbereik op te bouwen. Uw bijdrage is waardevol. Vindt u talentontwikkeling belangrijk? Meld u aan via dit formulier

U kunt ons steunen op diverse manieren, u ontvangt van ons:
 

1. € 75 per jaar
Een persoonlijke uitnodiging voor de opening van North Sea Round Town.
Exclusieve voorverkoop voor 'specials' zoals locatieconcerten, concerten van gerenommeerde (inter)nationale namen en (voor)premieres van jong toptalent.

2. € 250 per jaar
Evenals 1. met extra:
Het bijwonen van een repetitie en/of voorpremière van jong toptalent.

3. € 1.000 per jaar
Evenals 2. met extra:
Twee vrijkaarten voor drie 'specials'.

Wilt u meer dan € 1.000 schenken, dan bespreken we graag met u uw eventuele wensen. Gelieve contact op te nemen met Michelle Wilderom, directeur Strategie en publieksontwikkeling, via 06 81417079 of stuur een email naar michelle@northsearoundtown.nl.

Wilt u geen machtiging invullen maar zelf een (ander) bedrag overmaken, dan kan dat naar iban-nummer NL67INGB0006530891 t.n.v. Stichting Rotterdam International Fringe Festival o.v.v. particuliere gift.

Stichting Rotterdam International Fringe Festival, handelende onder de naam North Sea Round Town, is een culturele ANBI. Dit betekent dat u 125% van uw gift mag aftrekken voor de inkomstenbelasting. Indien u uw periodieke gift vastlegt voor tenminste 5 jaar, komt u in aanmerking voor extra fiscale voordelen. U kunt een overeenkomstformulier hier downloaden, zie ook belastingdienst.nl.

 
Naar boven