Betoverend Klankconcert in het park bij de Euromast

zondag 13 juni 2021

Agenda

Oordeelloos luisteren vanuit een comfortabele ligstoel in het Park. Tijdens North Sea Round Town zal het Klankconcert weer in de buitenlucht plaatsvinden, dit keer in samenwerking met Dudok.

Under The Surface, met Sanne Rambags (zang), Joost Lijbaart (percussie) en Bram Stadhouders (gitaar), onderzoekt tijdens de zonsondergang de omgeving en improviseert op topniveau een uniek intiem concert.

Wanneer de zon langzaam ondergaat kun je dat niet zien, maar wel horen via het naadloze samenspel van Under The Surface. Het publiek geniet geblinddoekt als gelijkgestemden van het concert, terwijl de dag in nacht verandert. Vooraf en/of na afloop van de show kan je genieten van een koud drankje met bijpassende bites bij Dudok In Het Park.

Tickets
Kaarten à €12,50 (excl. servicekosten) zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze link! Op vertoon van je ticket ontvang je voor en/of na het concert een verfrissende Loopuyt drank.

Dit evenement is er slechts één in een reeks van bruisende programma’s die North Sea Round Town en Dudok samen neerzetten. Kijk in onze agenda wat je nog meer kan verwachten.

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Bij slecht weer of verdere beperkingen van de covid-maatregelen wordt het concert verplaatst naar een later moment en worden ticket-houders vroegtijdig geïnformeerd.

Foto: Under The Surface, Klankconcert 2019 door Maarten Laupman

Meld je aan voor de nieuwsbrief