Laatste kans Open Call:
Rotterdamse locaties kunnen nu programma’s aanmelden voor North Sea Round Town 2023

10 maart 2023

Agenda

De inschrijvingen voor North Sea Round Town 2023 zijn geopend! Vanaf vandaag, vrijdag 10 maart, kan je ons laten weten wat je muzikale plannen tussen 22 juni en 9 juli zijn. Organiseer je op jouw locatie in deze periode een concert, expositie, conferentie, dance battle, lezing, workshop, jamsessie (etc.) en wil je graag onderdeel zijn van North Sea Round Town? Meld je programma voor 31 maart aan

Speerpunten
Het programma van North Sea Round Town wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij wordt gekeken naar verschillende aspecten. Een van de speerpunten in ons stadsprogramma is de ontwikkeling van jong, aanstormend toptalent. De verbinding tussen nieuwe en gerenommeerde muzikanten, maar ook tussen artiesten uit Rotterdam en daarbuiten sluit aan bij wat North Sea Round Town is als festival.

Daarnaast geven wij prioriteit aan de samenstelling van een divers en inclusief programma, met een mix tussen verschillende generaties. Tot slot zijn we op zoek naar verrassende en innovatieve events, en ook naar nieuwe vormen die passen in de huidige tijd.

Let op: programma’s kunnen uitsluitend worden ingediend door locaties zoals (jazz)podia, cafés, restaurants, winkels, theaters en cultuurhuizen. Bij twijfel en vragen kan je altijd mailen naar aanmelden@northsearoundtown.nl.

Meer info aanmelden

Header: Peter Somuah door Eric van Nieuwland

Meld je aan voor de nieuwsbrief