R’dam Central Station: Young Talent Stage + special guest from NN North Sea Jazz

vrijdag 12 juli 2024

Gratis

Agenda

Rotterdam Centraal Station

Stationsplein 1
3013 AJ Rotterdam

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli barst NN North Sea Jazz Festival los in Ahoy en presenteert North Sea Round het Young Talent Stage op Rotterdam CS. Het grote podium, dat gratis toegankelijk is voor iedereen, staat in het hart van de stationshal en laat aan alle reizigers- of je nu thuiskomst, vertrekt of Rotterdam bezoekt – hét nieuwste talent zien van Rotterdam. NN North Sea Jazz trakteert op de zaterdag en zondag op een ‘special guest’.

Dit programma is een samenwerking tussen North Sea Round Town, Cult North, House of Knowledge en Music Matters. Gastcurator Enoma Amayo heeft de line-up in elkaar gezet. Music Matters ondersteunt lokaal talent met hun eerste stappen in de muziekscene met jams, kennissessies, muziekcompetities en meet-ups. Cult North richt zich op kunsteducatie en passie ontwikkeling onder jonge autodidacte makers.

Binnenkort wordt de line up bekendgemaakt met de live acts en het tijdschema. We houden je op de hoogte zodat je  niets te hoeven missen. Kom gezellig naar R’dam CS, je kunt er de hele dag vertoeven  of af en toe binnenlopen. Bekijk hier het driedaagse programma dat op het stationspodium plaatsvindt.

foto: Funky Organizers, NSRT archief, door Eric van Nieuwland.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief