Dizzy: 1 op één: Agota Tamelyte & Wilbert de Joode

zondag 04 juli 2021

€12,50 (standaard), €10 (kortingstarief)

Agenda

Jazzcafé Dizzy

s-Gravendijkwal 127
3021 EK Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Jonge Rotterdamse makers worden gekoppeld aan hun jazzhelden, met een spannende muzikale ontmoeting tot gevolg. Twee zielen, één gedachte – dat is het vertrekpunt van 1 op één , waarbij ontwikkeling van talent en nieuwe muziek centraal staat.

De jonge Litouwse componiste Agota Tamelyte legt de artistieke lat graag hoog. Haar muziek, hoe impressionistisch ook, moet altijd reflecteren op persoonlijke ervaringen en op een idee. Die voorkeur deelt ze met de Amsterdamse contrabassist Wilbert de Joode, die alom bekendstaat als ‘instant composer’. Ogenschijnlijk moeiteloos lijkt Wilbert de mooiste composities ter plekke te verzinnen. In deze “1 op één” gaan deze twee rasmusici het avontuur met elkaar aan.

‘1 op één’ is een programmareeks van Jazz International Rotterdam en Stichting Gillespie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief