Aangenaam!

Organisatie

Festivalteam

North Sea Round Town 2023 start op donderdag 22 juni en reist door Rotterdam tot en met zondag 9 juli. We werken met ons team aan een prachtig programma dat reikt tot de grenzen van de stad en zo nu en dan zelfs daarbuiten. Ons festival kan niet bestaan zonder onze locatiepartners, waarmee we samenwerken om de agenda zo veelzijdig te krijgen als zij is. Daarnaast ontwikkelt North Sea Round Town met Rotterdamse musici en makers talloze programma’s in de vorm van shows en tours in de buitenlucht op bijzondere locaties, sociaal-maatschappelijke evenementen, experimentele concerten en talent-ontwikkeling  (i.e. een jaarlijkse Artist in Focus). Maak hieronder kennis met ons kernteam en geniet deze zomer van het programma!

Creators ‘Round Town

Omdat North Sea Round Town echt een stadsfeest voor en door Rotterdam is, verzamelt het festival in de aanloop naar de zomer een mooie, wisselende groep aan programmeurs en makers om zich heen. Iedereen heeft een eigen expertise, waardoor het fringe een diverse agenda kan samenstellen. Nieuwsgierig naar deze smaakmakers? Je ontmoet ze hier.

Contactgegevens

Algemeen
info@northsearoundtown.nl

Directeur
Michelle Wilderom (niet benaderen voor boekingen)
michelle@northsearoundtown.nl

Artistiek & Programma
Programmacoördinator & curator
Raluca Baicu
programma@northsearoundtown.nl

Producent 
Menno Versluis
menno@northsearoundtown.nl

Pers
Cathelijne Beijn (persarchief)
pers@northsearoundtown.nl

Hoofd Marketing & PR
Laurèn ter Horst
lauren@northsearoundtown.nl

Bureaucoördinatie (traffic)
Isa Leijdekkers
isa@northsearoundtown.nl

Fondsen
Dirk Evers
relatiebeheer@northsearoundtown.nl

Programma
North Sea Round Town werkt samen met verschillende programmeurs, jong en oud, lokaal, regionaal en (inter)nationaal georiënteerd, de gerenommeerde jazzpodia in de stad en verschillende organisaties en  stadsinitiatieven. In aanloop naar het festival vult deze pagina en de website zich met namen.

Bestuur 
Voorzitter: Jan de Jonge
Penningmeester: Nina Draaijers
Secretaris: Arjwan Al Fayle
Algemeen bestuurslid: Mischa Andriessen
Algemeen bestuurslid: Alice Offringa
Algemeen Bestuurslid: Mijke Loeven

ANBI
Stichting Rotterdam International Fringe Festival, handelende onder de naam North Sea Round Town, is een culturele ANBI.

KvK nr 24385447
BTW nummer: 8152.68.312.B.01

Contact muzikanten

Programma aanmelden (locaties)

Naar contactformulier

North Sea Round Town wordt georganiseerd door Stichting Rotterdam International Fringe Festival, een zelfstandige stichting met een eigen bestuur. De stichting onderschrijft de Code Cultural Governance.

De doelstelling luist als volgt: ‘Het stimuleren en coördineren van (rand) programmering rond festivals en publieksevenementen in de gemeente Rotterdam, waaronder in het bijzonder te begrijpen de programmering rondom het North Sea Jazz Festival en al hetgeen in de ruimste zin daarmee verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.’

In aanloop naar het festival wordt de organisatie uitgebreid met programmeurs, producenten, productie- en communicatie medewerkers. Daarnaast werkt de gehele stad mee om het festival tot een succes te maken.

Raad van Advies
Alfons van Gulick: Nedspice Holding B.V., Jan Willem Luyken: Mojo, directeur NSJF, Jos van der Vegt: vmlg directeur Ahoy, Eric Wehrmeijer: vmlg directeur RTV Rijnmond, Mai Elmar: directeur MPI & Cruise Port Rotterdam, Eric Dullaert: Cultureel Denkwerk, Paul van Oort: cultureel adviseur, Gabriel Oostvogel: vmlg directeur De Doelen, Aad Meijboom: vmlg Politiefunctionaris.

Toegift Rotterdam
North Sea Round Town is aangesloten bij Ik was hier, een samenwerkingsinitiatief van ruim 50 Rotterdamse culturele instellingen om nalatenschap aan kunst- en culturele partijen beter op de kaart te zetten. Voor meer informatie over een nalatenschap aan North Sea Round Town, kun je per mail contact opnemen.

Postadres
Let op: dit is geen bezoekadres
Stichting RIFF
Kralingse Plaslaan 40
3061 BA Rotterdam

Batavierhuis
De directie van het festival is gevestigd in Batavierhuis, we zijn daar niet altijd aanwezig en we vergaderen dan ook op afspraak. Het meeste van de tijd zijn we onderweg, op bezoek bij onze partners in de stad.

Fotocredits portretten
Michelle Wilderom door Guido Benschop
Laurèn ter Horst door Kim de Hoop
Cathelijne Beijn door Wouter Vocke
Nevill Mitchell door Marwan Magroun
Kay Slice door Jurre Most

Omslagfoto
Kay Slice & band, WORM, North Sea Round Town 2021 door Maarten Laupman