Aangenaam!

Organisatie

Festivalteam

North Sea Round Town vierde in 2021 haar 15e jubileum en ook dit jaar stond er een prachtig programma door heel Rotterdam. Ons festival kan niet bestaan zonder onze locatiepartners in de stad waarmee wordt samengewerkt aan het programma. Verder ontwikkelt North Sea Round Town met musici en makers talloze programma’s in de vorm van shows en tours in de buitenlucht op bijzondere locaties, sociaal-maatschappelijke evenementen, experimentele concerten en talent-ontwikkeling  (i.e. een jaarlijkse Artist in Focus). Maak hieronder kennis met ons kernteam en geniet deze zomer van het programma!

Creators ‘Round Town

Omdat North Sea Round Town echt een stadsfeest voor en door Rotterdam is, verzamelt het festival in de aanloop naar de zomer een mooie, wisselende groep aan programmeurs en makers om zich heen. Iedereen heeft een eigen expertise, waardoor het fringe een diverse agenda kan samenstellen. Nieuwsgierig naar deze smaakmakers? Je ontmoet ze hier.

Contactgegevens

Algemeen
info@northsearoundtown.nl

Directeur
Michelle Wilderom
michelle@northsearoundtown.nl

Artistiek & Programma
Programmacoördinator & curator
Raluca Baicu
programma@northsearoundtown.nl

Producent 
Menno Versluis
productie@northsearoundtown.nl

Pers
Cathelijne Beijn (persarchief)
pers@northsearoundtown.nl

Hoofd Marketing & PR
Laurèn ter Horst
lauren@northsearoundtown.nl

Online Marketing & Social Media
Emine Taytaş
marketing@northsearoundtown.nl

Bureaucoördinatie (traffic)
Ausra Listaviciute
ausra@northsearoundtown.nl

Fondsen
Daniek Cappetijn
relatiebeheer@northsearoundtown.nl

Programma
North Sea Round Town werkt samen met verschillende programmeurs, jong en oud, lokaal, regionaal en (inter)nationaal georiënteerd, de gerenommeerde jazzpodia in de stad en verschillende organisaties en  stadsinitiatieven. In aanloop naar het festival vult deze pagina en de website zich met namen.

Bestuur 
Voorzitter: Jan de Jonge
Penningmeester: Nina Draaijers
Algemeen bestuurslid/ secretaris a.i.: Mischa Andriessen
Algemeen bestuurslid: Alice Offringa
Algemeen Bestuurslid: Mijke Loeven

ANBI
Stichting Rotterdam International Fringe Festival, handelende onder de naam North Sea Round Town, is een culturele ANBI.

KvK nr 24385447
BTW nummer: 8152.68.312.B.01

Contact muzikanten

Naar contactformulier

North Sea Round Town wordt georganiseerd door Stichting Rotterdam International Fringe Festival, een zelfstandige stichting met een eigen bestuur. De stichting onderschrijft de Code Cultural Governance.

De doelstelling luist als volgt: ‘Het stimuleren en coördineren van (rand) programmering rond festivals en publieksevenementen in de gemeente Rotterdam, waaronder in het bijzonder te begrijpen de programmering rondom het North Sea Jazz Festival en al hetgeen in de ruimste zin daarmee verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.’

In aanloop naar het festival wordt de organisatie uitgebreid met programmeurs, producenten, productie- en communicatie medewerkers. Daarnaast werkt de gehele stad mee om het festival tot een succes te maken.

Raad van Advies
Alfons van Gulick: Nedspice Holding B.V., Jan Willem Luyken: Mojo, directeur NSJF, Jos van der Vegt: vmlg directeur Ahoy, Eric Wehrmeijer: vmlg directeur RTV Rijnmond, Mai Elmar: directeur MPI & Cruise Port Rotterdam, Eric Dullaert: Cultureel Denkwerk, Paul van Oort: cultureel adviseur, Gabriel Oostvogel: vmlg directeur De Doelen, Aad Meijboom: vmlg Politiefunctionaris.

Toegift Rotterdam
North Sea Round Town is aangesloten bij Ik was hier, een samenwerkingsinitiatief van ruim 50 Rotterdamse culturele instellingen om nalatenschap aan kunst- en culturele partijen beter op de kaart te zetten. Voor meer informatie over een nalatenschap aan North Sea Round Town, kun je per mail contact opnemen.

Postadres
Let op: dit is geen bezoekadres
Stichting RIFF
Kralingse Plaslaan 40
3061 BA Rotterdam

Batavierhuis
De directie van het festival is gevestigd in Batavierhuis, we zijn daar niet altijd aanwezig en we vergaderen dan ook op afspraak. Het meeste van de tijd zijn we onderweg, op bezoek bij onze partners in de stad.

Fotocredits portretten
Michelle Wilderom door Guido Benschop
Laurèn ter Horst door Kim de Hoop
Cathelijne Beijn door Wouter Vocke
Nevill Mitchell door Marwan Magroun
Kay Slice door Jurre Most

Omslagfoto
Kay Slice & band, WORM, North Sea Round Town 2021 door Maarten Laupman