Tickets

North Sea Round Town daalt als fringe festival voor tweeënhalve week neer in de stad Rotterdam met 350+ concerten op meer dan 125 locaties. Omdat onze agenda uit honderden programma’s bestaat, zijn er verschillende manieren om ze bij te wonen. Er zijn concerten die je gratis kan bezoeken, er zijn programma’s waar je online een ticket voor kan kopen en er is een kleine selectie voorstellingen die je met een passe-partout kan bezoeken. Op deze pagina lees je alles over hoe je jouw favoriete concert kan bijwonen.

Passe-Partout (Plus)

In 2023 introduceert North Sea Round Town een passe-partout waarmee je drie exclusieve concerten in het openingsweekend van het festival bezoekt. Het passe-partout is geldig voor openingsconcert YOURAN o.l.v. Joachim Badenhorst (do 22 jun), Sanem Kalfa’s droomproject Invisible Columns op (vr 23 jun) en de albumrelease van Teis Semey’s Midnight Mess op (za 24 jun). Breid je passe-partout uit naar een passe-partout Plus en vaar ook mee op Het Jazzschip (za 24 juni).

Tijdens het eerste weekend is het passe-partout goed te combineren met gratis showcaseprogramma inJazz, dat bruist aan de Kop van Zuid en nieuw en eigentijds jazztalent presenteert.

Meer info passe-partout Naar ticketshop

Prijzen passe-partout
Early passe-partout €25 (tot 15 mei)
Regular passe-partout €35 (v.a. 15 mei)
Korting passe-partout €25 (onder 26, RotterdamPas, CJP)

Prijzen passe-partout Plus
Early passe-partout Plus €65 (tot 15 mei)
Regular passe-partout Plus €85 (v.a. 15 mei)
Korting passe-partout Plus €65 (onder 26, RotterdamPas, CJP)

 

Losse tickets

Online voorverkoop

Voor concerten waar je een ticket voor nodig hebt, kan je (meestal) vooraf online een kaartje kopen. Indien dit mogelijk is zie je bovenaan op de informatiepagina van je concert in de gele balk een rode Ticket-button.

Het kan voorkomen dat je dan op de website van één van onze partners terecht komt. Dit betekent dat je bij hun een kaartje koopt voor het programma.

Gratis concerten en deurverkoop

Veel concerten op North Sea Round Town zijn gratis te bezoeken. Deze informatie vind je terug op de informatiepagina van het concert en in ons programmaoverzicht. Je kan in de agenda filteren op gratis concerten of gebruik deze link.

Voor sommige concerten worden alleen tickets verkocht aan de deur. Indien dit het geval is, wordt het aangegeven op de informatiepagina van het concert.

Doneer aan North Sea Round Town

Fringe festival North Sea Round Town heeft als doel alle Rotterdammers in aanraking te brengen met live muziek, lokaal talent te ondersteunen en de stad op een nieuwe manier te ontdekken met muziek als gids. Het festival biedt een unieke gelegenheid om nieuwe artiesten te ontdekken en te genieten van verschillende soorten muziek in alle delen van de stad.

Met jouw donatie kunnen we het festival laten groeien en steun je tegelijkertijd de Rotterdamse muziekscene. Een donatie hoeft geen groot bedrag te zijn, want kleine beetjes vormen samen een mooi geheel.

Doneren met iDEAL QR
Met iDEAL QR kan je zelf een bedrag kiezen of één van de voorgestelde bedragen gebruiken. Deze donatie-methode is veilig en eenmalig, je zit dus nergens aan vast. Scan de code met je smartphone (camera, mobiele bankapp, de Tikkie-app, of de iDEAL-app) en volg de stappen. Lees je dit vanaf je smartphone? Klik dan op de link onder de gewenste QR-code.

Naar QR-codes