Sluit u aan bij North Sea Round Town

Word vriend!

Ontdek de jazz van nu, ontdek de stad Rotterdam, ontdek gerenommeerde musici. Investeer in jong toptalent en maatschappelijke projecten. Steun het fringe festival, laat dankzij uw steun zo veel mogelijk anderen meegenieten en geniet natuurlijk ook zelf.

Partner worden?

Heeft u vragen of wilt u worden voorzien van informatie?
Gelieve contact op te nemen met festivaldirecteur Michelle Wilderom.


Contact opnemen

Voor bedrijven

WORD PARTNER VAN NORTH SEA ROUND TOWN
MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

North Sea Round Town is de ideale plaats voor de positionering en versterking van het bedrijfsimago, voor het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het creëren van een platform voor relatiemarketing. Een partnership met het fringe festival is dé manier om uw naams- en merkbekendheid uit te breiden, uw marketing- en salesdoelstellingen te realiseren en uw ‘company pride’ te versterken. Wij denken graag met u mee.

Lees meer over de mogelijkheden en inspiratie voor een partnerschap.

Verder lezen

Voor particulieren

INVESTEER IN DE TOEKOMST
STEUN JONG TOPTALENT

Uw steun helpt North Sea Round Town om jonge toptalenten een presentatieplek te bieden binnen het fringe festival, een professioneel netwerk aan te reiken en publieksbereik op te bouwen. Uw bijdrage is waardevol. Vindt u talentontwikkeling belangrijk? Meld u aan via dit formulier.

Lees meer over verschillende donaties en voordelen via de button hieronder.

Verder lezen

Eenmalig doneren via iDEAL QR-code

Met iDEAL QR kan je zelf een bedrag kiezen of één van de voorgestelde bedragen gebruiken. Deze donatie-methode is veilig en eenmalig, je zit dus nergens aan vast. Scan de code met je smartphone (camera, mobiele bankapp, de Tikkie-app, of de iDEAL-app) en volg de stappen. Lees je dit vanaf je smartphone? Klik dan op de link onder de gewenste QR-code.

Let op: een donatie via iDEAL QR is anoniem. We vragen je niet om contactgegevens bij deze methode.

Lees meer over de mogelijkheden en inspiratie voor een partnerschap.

Verder lezen

Omslagfoto: Jazz op de Stoep 2020 met Lucas Schilperoort en Veronique Post door Maarten Laupman