Voor bedrijven

Word NSRT-partner

Voor bedrijven

WORD PARTNER VAN NORTH SEA ROUND TOWN
MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

North Sea Round Town is de ideale plaats voor de positionering en versterking van het bedrijfsimago, voor het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het creëren van een platform voor relatiemarketing. Een partnership met het fringe festival is dé manier om uw naams- en merkbekendheid uit te breiden, uw marketing- en salesdoelstellingen te realiseren en uw ‘company pride’ te versterken. Wij denken graag met u mee.

North Sea Round Town is het jaarlijkse fringe festival van North Sea Jazz en een belangrijke speler voor de Nederlandse jazz en daarbuiten. De samenbundeling van krachten van onze programmeurs, de partners, de locaties in de stad en North Sea Jazz, maakt het fringe festival tot het meest laagdrempelige en tegelijkertijd prestigieuze jazzfestival van Nederland.

De zomer in Rotterdam is dé plek waar u de veelzijdigheid ervan van heel dichtbij kunt beleven. Van inspirerende locatieconcerten in de periferie tot de grotere jazzpodia in de stad; van maatschappelijke projecten tot gerenommeerde namen en nieuw toptalent; van de Jazz/Edisons Award tot een muzikale route in het openbaar vervoer; van workshops voor de kleinste muziekliefhebbers tot een podium in de hal van Rotterdam Centraal Station.

North Sea Round Town staat voor (inter)nationale top, jong talent en lokale helden, jamsessies, nieuwe composities, verstilling en nieuwe invloeden maar ook mainstream. Geïnspireerd op jazz, soul, funk, hiphop, impro, r&b, pop en avontuurlijke cross overs.

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden af te tasten voor een partnership met North Sea Round Town? Neem contact op met Michelle Wilderom, directeur Strategie en publieksontwikkeling, via 06 81417079 of stuur een email naar michelle@northsearoundtown.nl.

Terug

Omslagfoto: Tommy Moustache, Garage Noord door Hielke Grootendrost