Jazzfietsen

zondag 03 juli 2022

€27,50 - €42,50 (excl. service fee)

Agenda

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996
3072MD Rotterdam

Stap op de fiets en neem deel aan een ontdekkingstocht langs vier bijzondere plekken dwars door Rotterdam. De locaties vormen eenmalig het toneel waar het neusje van de Nederlandse jazzscene je opwacht met een zinderend concert. Onder andere NSRT Artist in Focus Teis Semey speelt op één van de locaties en brengt Sanem Kalfa een verstillend concert in een zwembad.

Ook kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten over de locaties die we tijdens de tocht bezoeken. Één van de eerste stops is de Koçatepe Moskee aan het Afrikaanderplein. Het gebedshuis is gevestigd in een rijksmonument, en was vroeger een school voor het voortgezet onderwijs. Een bijzondere, historische plek voor een moderne jazzperformance. Wie je daar hoort, verklappen we binnenkort.

Ben jij weleens naar een concert geweest in een zwembad? Dit is je kans. Tijdens onze tour door Rotterdam bezoeken we het Oostelijk Zwembad, in Kralingen. De zeldzame akoestiek van een zwembad zorgt voor een magische voorstelling van Sanem Kalfa.

Neem je eigen fiets mee. Lunch wordt tijdens het programma verzorgd door de Koçatepe Moskee en is inbegrepen in de ticketprijs.

Kaarten zijn per direct te koop
Early Birds (31 maart t/m 15 mei): €35,00
Reguliere kaarten (v.a. 16 mei): €42,00
Kortingskaarten (studenten, RotterdamPas, CJP): €27,50

Jazzfietsen is een initiatief van North Sea Round Town, programma door Marjolijn Masselink.

Foto: Sanem Kalfa, Three Nights of NSRT @ Boerderij Driebergen: Hong/Fraanje/Soares door Hielke Grootendorst

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief