Geannuleerd: 1 op één: Sanne Rambags & Carlo de Wijs

zondag 11 juli 2021

€12,50 (standaard), €10 (kortingstarief)

Agenda

Jazzcafé Dizzy

s-Gravendijkwal 127
3021 EK Rotterdam

Voor zolang de Covid-19 pandemie heerst, houdt North Sea Round Town zich aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit Rijksoverheid. Dit vragen wij ook van onze locatie-partners. De veiligheidsmaatregelen veranderen constant, wat gevolgen kan hebben voor dit evenement. Check regelmatig onze agenda of website voor de laatste updates, of bekijk hier de algemene regelgeving rondom culturele evenementen vanuit de Nederlandse overheid.

Wegens de nieuwe maatregelen sinds 10-07-2021 kan dit evenement helaas niet plaatsvinden. 

Jonge Rotterdamse makers worden gekoppeld aan hun jazzhelden, met een spannende muzikale ontmoeting tot gevolg. Twee zielen, één gedachte – dat is het vertrekpunt van 1 op één , waarbij ontwikkeling van talent en nieuwe muziek centraal staat.

In deze 1 op één ontmoeten de Rotterdamse vocaliste Sanne Rambags en Hammond maestro Carlo de Wijs elkaar. Rambags speelde met Under The Surface (o.a. Joost Lijbaart) over de hele wereld en met haar band Mudita won ze een felbegeerde Edison. Op 11 juli combineert zij haar emotievolle en intuïtieve geluid met de creatieve klanken van het door De Wijs zelfgebouwde modulaire Hammond orgel. Een spannend en sfeervol duoconcert dat je nog lang bij zal blijven.

‘1 op één’ is een programmareeks van Jazz International Rotterdam en Stichting Gillespie.

Locatie: Jazzcafé Dizzy

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief