Afro & Caribbean in the City | Slotconcert op Keti Koti

vrijdag 01 juli 2022

Gratis

Agenda

Wijkpark Oude Westen


Rotterdam

Het tweede weekend van North Sea Round Town start op vrijdag 1 juli met een reeks vrolijke concerten in de binnenstad van Rotterdam. Speciaal voor het festival heeft maker en muzikant Rajiv Bhagwanbali zo’n dertig muzikanten en dansers uitgenodigd om met Afrikaanse tunes en Caribische muziek het weekend af te trappen met maar liefst achttien concerten bij de Markthal, het Stadspodium, het Stationsplein, Schouwburgplein en Binnenwegplein. 

“Rotterdam zit vol artiesten met verschillende achtergronden die samen de muzikale verhalen van de stad vertellen”, vertelt Ravi. “Voor het festival breng ik deze mensen samen.” Om de concerten te cureren heeft Ravi zanger en rapper Kay Slice en bassist Stanley Clementina gevraagd om hun muzikale achtergrond te vertegenwoordigen. “Dat wordt een feestje van Afro beats vs. Caribbean music: een spannende crossover waarmee ik een brug wil slaan tussen traditionele en hedendaagse muziekstijlen.” 

Aan het einde van de dag trekken de acts in een stoet naar het Keti Koti Festival voor een grootse slotact in het park aan de West Kruiskade. Alle concerten zijn gratis te bezoeken. Bekijk hier het volledige programma.

Benieuwd naar de route? Bekijk de locaties hieronder op de map.

[mappress mapid=”1″]

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief