Afro & Caribbean @ RET x NSRT x NSJ (Group 2) –

zondag 10 juli 2022

Gratis

Agenda

Zuidplein

Zuidplein
3083 BE Rotterdam

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli barst NN North Sea Jazz Festival los in Ahoy. Om er zeker van te zijn dat de bezoekers van het festival opgewarmd en in de juiste stemming zijn, zal een feestelijk muziekkaravaan hen vergezellen in de metro en op de stations richting het Zuidplein. Extra goed nieuws: iedereen is welkom in de metro, zolang je maar bent ingecheckt!

Rajiv Bhagwanbali stelde het programma samen en vertelt: “Rotterdam zit vol artiesten met verschillende achtergronden die samen de muzikale verhalen van de stad vertellen. Voor het festival breng ik deze mensen samen.” Om dat te cureren heeft hij zanger, spoken word artist en rapper Kay Slice en multi-instrumentalist Stanley Clementina gevraagd om hun muzikale achtergrond te vertegenwoordigen. “Dat wordt dus een feestje van Afro beats vs. Caribbean music: een spannende crossover waarmee ik een brug wil slaan tussen traditionele en hedendaagse muziekstijlen.”. Clementina is tevens een zang(coach) met een specialisatie in de carribische sound/muziek.

Word onderdeel van een uniek muziekspektakel en reis mee op metrolijnen D/E richting Slinge. Om er zeker van te zijn dat je de stoet niet mist, kan je het openingsconcert op Rotterdam Centraal bijwonen om 14:00. Vanaf daar wijst de muziek je de weg.

Recommended

Check hier onze gerelateerde opkomende programma onderdelen

Meld je aan voor de nieuwsbrief